Privacybeleid
Geldig vanaf 12 November 2026
In het kort
- Je kunt Riftdive zonder account spelen. Je voortgang — goud, stenen, uitrusting en instellingen — wordt alleen op je telefoon bewaard.
- Inloggen met Google Play Games is optioneel. Het is nodig voor het klassement en om aankopen aan je account te koppelen.
- We gebruiken Google-diensten voor inloggen, aankopen en optionele videoadvertenties. We verkopen je gegevens niet.
- Je kunt ons vragen alles te verwijderen wat we bewaren door te mailen naar hamhansamu@proton.me.
Wie we zijn
Riftdive wordt uitgegeven door Tam Duc Studio, een zelfstandige ontwikkelaar in Vietnam, die verantwoordelijk is voor de gegevens die hier worden beschreven. Vragen of verzoeken: hamhansamu@proton.me — we antwoorden binnen 30 dagen. Je moet 13 jaar of ouder zijn om te spelen; heeft een kind het spel gebruikt, mail ons dan en we verwijderen wat we bewaren.
Wat we verzamelen
Apparaat. Een willekeurige ID die onze server voor je installatie aanmaakt wanneer het spel voor het eerst online gaat (niet je advertentie-ID). Hiermee bewaren we je speelbeurten, aankopen en vermeldingen in het klassement.
Google Play Games-account (optioneel). Als je inlogt, ontvangen we je Play Games-speler-ID en weergavenaam — nooit je wachtwoord of e-mailadres.
Klassement. De naam die je voor het klassement kiest en je beste resultaat van elke week in elke kloof (moeilijkheidsgraad en tijd). Andere spelers kunnen je naam en resultaat zien.
Aankopen. Welk item je hebt gekocht, het bestelnummer van Google Play en het aankooptoken, zodat we de aankoop bij Google kunnen controleren en je het item kunnen geven. We zien nooit je kaart of betaalgegevens.
Spelgebeurtenissen. Een korte registratie van wat er in het spel gebeurt — bijvoorbeeld het begin of einde van een run (kloof, verdieping, moeilijkheid, winst of verlies, duur), een bekeken beloningsadvertentie of een geopend menu — gekoppeld aan je apparaat-ID. We gebruiken dit om het spel te balanceren en problemen op te lossen.
Advertenties. Optionele videoadvertenties van Google AdMob die je kiest te bekijken voor een beloning. Wat AdMob verzamelt en of advertenties gepersonaliseerd zijn, volgt de keuze die je maakt in het toestemmingsvenster van Google wanneer dat wordt getoond. Als je een advertentie afmaakt, meldt AdMob aan onze server dat de beloning is verdiend, met een eenmalige code van het spel.
Wat op je telefoon blijft
Je voortgang — goud, stenen, uitrustingsniveaus, ontgrendelde jagers en skins, missies, instellingen en taal — wordt alleen op je telefoon bewaard. Er is geen cloudopslag: als je het spel verwijdert of je telefoon kwijtraakt, gaat deze voortgang verloren, en inloggen haalt hem niet terug.
Hoe we het gebruiken
We gebruiken deze gegevens om het spel te laten werken (beurten, beloningen, aankopen, klassement), om valsspelen en misbruik te voorkomen, om het spel te balanceren en te verbeteren en om de optionele advertenties te tonen die je wilt bekijken.
Wie het ontvangt
- Google — Play Games (inloggen), Play Billing (aankopen) en AdMob (advertenties).
- Andere spelers zien je naam en resultaten in het klassement. Verder wordt niets over je getoond.
We verkopen geen persoonsgegevens.
Hoe lang we het bewaren
| Gegevens | Bewaard |
|---|---|
| Apparaat-ID, speelbeurten, koppeling met Play Games, naam en resultaten in het klassement, items die je bezit | Tot je ons vraagt ze te verwijderen |
| Spelgebeurtenissen | 90 dagen |
| Aankoopgegevens | Tot je ons vraagt ze te verwijderen, tenzij belasting- of boekhoudwetgeving langer bewaren vereist |
Je keuzes en rechten
Je kunt spelen zonder in te loggen en ervoor kiezen geen advertenties te bekijken. Je kunt ons om een kopie van je gegevens, correctie of verwijdering vragen door te mailen naar hamhansamu@proton.me — gratis, en we antwoorden binnen 30 dagen.
Je gegevens verwijderen
Op onze server: mail naar hamhansamu@proton.me en vraag ons je gegevens te verwijderen. Als je met Play Games was ingelogd, noem dan je Play Games-weergavenaam; heb je zonder inloggen gespeeld, noem dan je naam in het klassement of ongeveer wanneer je begon met spelen, en we helpen je je apparaat te vinden. We verwijderen je apparaat-ID, de koppeling met Play Games, beurten, aankoopgegevens, items die je bezit, vermeldingen in het klassement en spelgebeurtenissen binnen 30 dagen. Gegevens die we wettelijk moeten bewaren, blijven zo lang als vereist.
Op je telefoon: het spel verwijderen, of de gegevens ervan wissen in de instellingen van je telefoon, verwijdert je voortgang. Dat verwijdert op zichzelf niet wat op onze server staat.
Als je in de EER of het VK bent
We baseren ons op de overeenkomst om het spel te laten werken en je te geven wat je koopt; op gerechtvaardigd belang om valsspelen te voorkomen en het spel te balanceren en te verbeteren — je kunt bezwaar maken door ons te mailen; en op toestemming voor gepersonaliseerde advertenties. Je kunt een klacht indienen bij je toezichthouder voor gegevensbescherming.
Beveiliging
Het verkeer tussen het spel en onze server is versleuteld, en het geheim van het spel voor je apparaat blijft op je telefoon. Als een datalek ooit je gegevens raakt, laten we het je weten.
Wijzigingen
We passen de datum hierboven aan wanneer dit beleid verandert, en melden belangrijke wijzigingen in het spel.
Taal
Als een vertaling en de Engelse versie verschillen, geldt de Engelse versie.